Νίκος Βουρλιώτης : ” Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω , έκλαιγα σαν να μην υπάρχει αύριο ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Νίκος Βουρλιώτης και είπε τα εξής

«θυμάμαι πάρα πολύ έντονα και πολύ χαρακτηριστικά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω, ότι την ημέρα που γεννήθηκε υπήρχε μια στουντιακή εκκρεμότητα. Ηχογραφούσαμε τότε το «Καληνύχτα Ελλάδα» και είναι το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο. Μετά από όλη την ημέρα που έχω περάσει εκεί, αποφασίζω στις 9 η ώρα να πάω στο στούντιο. Έχω πάρει μια πολύ καινοτόμα, για μένα, να ηχογραφήσω μέσα στο κομμάτι ένα στιγμιότυπο με κλαρίνο».

«Έρχεται ο μουσικός, που έπαιζε κλαρίνο, με ρωτάει τι να παίξει και του απάντησα «ό,τι θες». Ξεκινάει γύρω στις 10 να παίζει και μέχρι τις 11:30 κλαίω σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το πως ξεκλειδώνει το συναίσθημα, πως ξεκλειδώνει η ψυχή».


«Πως πολλές φορές, ακόμα και μεις που είμαστε εκπαιδευμένοι να εκφραζόμαστε μέσα από τις λέξεις, παθαίνουμε αυτό που λένε στο θέατρο «σεντόνι». Δεν έχεις να πεις τίποτα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Βουρλιώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ