Γιώργος Κουβαράς : ” Ελάχιστες φορές έχω λάβει τηλέφωνο παρέμβασης και δεν έχω ανταποκριθεί ” !!!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Κουβαράς στην Ειρήνη Αρβανίτη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή στον Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε, μέσα σε όλα, για την μεταγραφή από το Action 24 στην ΕΡΤ, τις παρεμβάσεις και την ελευθερία όλων των απόψεων στην ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουβαράς τόνισε πως «με έναν τρόπο έχει γίνει λίγο σπίτι το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ωραία είναι, όμως, για να πω την αλήθεια. Το Action 24 για μένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Θα έλεγα πως ήταν η πιο ωραία επαγγελματική εμπειρία που είχα ποτέ. Θελήσαμε να είμαστε εκεί οι εαυτοί μας και να λέμε αυτά που πιστεύουμε. Δεν υπήρχε ποτέ καμία παρέμβαση από κανέναν και, αν ποτέ γινόταν κάποια προσπάθεια παρέμβασης έξωθεν, την περνάγαμε σαν να μην υπάρχει καν».

«Θεωρώ υποχρεωτικό να ακούγονται όλες οι απόψεις και εδώ στην ΕΡΤ αυτό που μου αρέσει είναι ότι αυτό είναι προαπαιτούμενο. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές το «θέλω να με καλέσεις στην εκπομπή» αλλά δεν το θεωρώ αυτό παρέμβαση. Τηλέφωνο που να λέει «μην παίξεις το τάδε πράγμα» έχω λάβει ελάχιστες φορές και δεν έχω ανταποκριθεί».

«Εμένα δεν αλλάζει η θέση μου και η γνώμη μου ανάλογα με τα τηλεφωνήματα. Και πιστεύω και των περισσοτέρων δημοσιογράφων, όχι μόνο εμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Κουβαράς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ