Γεωργία Γιασεμή : ”Φυσικά και έπρεπε να μιλήσουν και φυσικά έχει τύχει και σε μένα ανάρμοστη συμπεριφορά ”!!!

To marysblog και η Μαρία Μάκου μίλησε με τη τραγουδίστρια Γεωργία Γιασεμή η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το The Voice αλλά ακόμα έγινε πιο γνωστή αφού ήταν η πρώτη σύζυγος του Κώστα Δόξα . Η ίδια μας μίλησε για την αγάπη της για το τραγούδι , για τα σχήματα και τους τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί , για το μεγάλο θέμα με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου , για το πόσο έχει επηρεάσει ο κορονοϊός τη δουλειά της αλλά και για τις μελλοντικές της δουλειές και τα μελλοντικά της όνειρα . Πάμε να δούμε τι είπε και παρακάτω :

1. Πως προέκυψε η ενασχόληση σου με το τραγούδι , το ήθελες από μικρή . Έχεις σπουδάσει κάτι άλλο ?

Ναι από μικρή είχα την τάση για αυτό και η συμμετοχή μου στην παιδική χορωδία Κορίνθου με την Κυρία Φαλια Παπαγιαννοπούλου!Εχω σπουδάσει μετάφραση στο Hellenic-American Union.


2.  Έχεις τραγουδήσει σε πάρα πολλά σχήματα . Με ποιον καλλιτέχνη είχες τη καλύτερη συνεργασία ?

Ναι σε πάμπολλα σχήματα αρκεί να αναφέρω μερικά από αυτά Με το  Αντώνη Ρέμο με τον Πανταζή με τον Βασίλη Καρρά με την Τζένη Βάνου Με τον κωσταντινο Αργυρό με τον  τριαντάφυλλο και πολλούς πολλούς άλλους και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  .θα σου πω ότι έχω ξεχωρίσει στιγμές σε αυτή την δουλειά ..όπως τα τουρ στο εξωτερικό μοναδική εμπειρία!

3. Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει αρκετά την οικονομία και ειδικά τα νυχτερινά μαγαζιά . Εσένα σε επηρέασε ? Πιστεύεις θα φτιάξουν τα πράγματα ?

Φυσικά έχει επηρεάσει τη δουλειά μου και ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα..σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος.

4.Εσύ έκανες εμβόλιο ? Είσαι υπέρ γενικά του εμβολίου ?

Όχι δεν έχω κάνει το εμβόλιο  χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είμαι κατά των εμβολίων .

5. Το Φεβρουάριο ακούστηκαν αρκετές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση . Πιστεύεις πως έπρεπε εκείνες οι γυναίκες να μιλήσουν ? Εσένα σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο ? 

Φυσικά και έπρεπε να μιλήσουν και φυσικά έχει τύχει και σε μένα ανάρμοστη συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου και όταν συνεβει μίλησα αμέσως εκεί που έπρεπε.


6.Πρόσφατα το διαφημιστικό σποτ για την υπογονιμότητα προκάλεσε μεγάλο σάλο . Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό ?

Ναι το είδα ..δεν ξέρω τι ενόχλησε ακριβώς..ίσως να το ξανά δω άλλη μια..


7. Με τον Κώστα Δόξα πριν 3 μήνες και πιο συγκεκριμένα το Μάρτιο ακούστηκε πως η πρώην σύζυγος του τον κατηγόρησε για σωματική βία . Εσύ είχες παντρευτεί μαζί του πριν μερικά χρόνια . Είχε δείξει μια βίαιη συμπεριφορά ? 

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγο Κώστα Δόξα δεν έχω να αναφέρω τίποτα για το θέμα αυτό όπως σας έχω και τηλεφωνικά ενημερωσει.

8.Το φετινό Χειμώνα είναι να τραγουδήσεις κάπου αν όλα πάνε καλά ? 

Πρώτα ο θεός να είμαστε καλά ναι..αλλά πλέον με τα σημερινά δεδομένα..μου φαίνεται πολύ μακρινός ο Σεπτέμβρης .:)

9.Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου . Έχεις κάποια χόμπι ? 

Στον ελεύθερο χρόνο όταν υπάρχει τον γεμίζω με γυμναστική..τα χόμπι μου είναι η γυμναστική και το πλέξιμο.

10.Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον ? 

Η απάντηση μου είναι λίγο κλισέ αλλά ονειρεύομαι να έχω πνευματική και σωματική υγεια..να μπορώ να απολαμβάνω την ζωή με τους δικούς μου ανθρώπους!

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ