Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους : ” Μου έλεγε στη σχολή…γιατί έρχεσαι εδώ και δεν πας να γίνεις μοντέλο ” ?

Όπως είδαμε χθες στο I love ΣΟυ κΟΥ βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και είπε τα εξής

«ήταν πολύ περίεργη και άγρια η μεγάλη αναγνωρισιμότητα για τότε. Και όχι μόνο αυτό. Πρόσφατα συζητούσα για το πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Τότε το να κάνεις τηλεόραση ήταν οριακά κατάπτυστο για τον χώρο τον δικό μας. Έχει σημασία αυτό. Ήταν δηλαδή ότι ήσουν λίγο… του πεταματού. Και στη σχολή δεν μας έλεγαν «πηγαίνετε, κάνετε τηλεόραση» αλλά μόνο θέατρο».

«Το να κάνεις καθημερινό σίριαλ τότε, όσοι ηθοποιοί συμμετείχαν σε καθημερινό, ήταν ευτελές ενώ τώρα είναι ζητούμενο για τη νέα γενιά ηθοποιών. Έχει αλλάξει αυτό. Εμένα η αναγνωρισιμότητα με είχε κάνει τότε να κρυφτώ και αυτό βέβαια είχε κόστος. Δεν ξέρω αν έχασα δουλειές, αλλά έχασα χρόνο. Δεν χάρηκα την επιτυχία».

«Κρύφτηκα για πολύ περισσότερο καιρό από όσο έπρεπε. Έπρεπε να κρυφτώ για λίγο, να μαζευτώ, αλλά το κράτησα λίγο παραπάνω. Αυτό είχε να κάνει με μένα, ότι δηλαδή άργησα πολύ να πω «α τώρα το περάσαμε και προχωράμε». Δεν ήταν ακριβώς φοβία, ήταν ρεαλισμός. Δηλαδή όταν μπαίνεις στη σχολή και υπάρχει καθηγητής που σου λέει «γιατί έρχεστε εδώ δεσποινίς και δεν πάτε να γίνετε μοντέλο;», δεν είναι φοβία. Είναι ένα ρεαλιστικό πράγμα» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. «Το να είσαι ευειδής πάντα είχε στίγμα και μια ταμπέλα. Και το κάθε πράγμα έχει μια ταμπέλα, είμαστε ρατσιστές με όλα τα χαρακτηριστικά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ