Μαντώ : ” Tα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Ελένη ” παραχώρησε συνέντευξη η τραγουδίστρια Μαντώ η οποία και αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στη ζωή της στην Αμερική .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική, αν θα έκανα την αντίστοιχη καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική, η χώρα μου φέρθηκε όμως, πολύ γενναιόδωρα. Η Αμερική ήταν σχολείο. Έκανα κάποιες διεθνείς κυκλοφορίες ως συνθέτρια. Έγραψα και στη Τζέσικα Σίμπσον», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως είναι άνθρωπος που βαριέται εύκολα και φροντίζει να μην κάνει ποτέ τα ίδια πράγματα. «Βαριέμαι εύκολα να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Και στην προσωπική μου ζωή βαριέμαι εύκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω στο σπίτι τα παιδιά μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάποιον σύντροφο», είπε.

Όσο για τα διαζύγιά της, είπε πως ποτέ δεν τα θεώρησε προσωπικές αποτυχίες. «Τα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες, αλλά σαν ένα πολύ ωραίο διάστημα στη ζωή μου. Έμαθα πολλά πράγματα από τους συντρόφους μου, εξελίχθηκα κι έχω άριστες σχέσεις με όλους», ανέφερε.

Η Μαντώ μίλησε και για την Χαρούλα Αλεξίου, την οποία και παρακολούθησε στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε μια εξαιρετική ηθοποιός. Την είδα στο Maestro και συγκλονίστηκα»,

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ