Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Κανάκη : ” Απορώ που δεν περίμενε ότι θα δεχτεί επίθεση από την κυβέρνηση ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του σχολίαζαν τη συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη στο Ενώπιος Ενωπίω .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Ο Κανάκης είναι ένας επιτυχημένος και ευφυής άνθρωπος, ξεκάθαρα. Κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πιστεύω ότι δεν ήξερε για τον Παναγιωτόπουλο, δεν το λέω ξεκάθαρα αυτό, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό τους, πιστεύω δεν ήξερε για τον Παναγιωτόπουλο. Όλα αυτά τα δέχομαι,

Από εκεί και πέρα, μια εκπομπή που κάνει καθημερινά κριτική – και ορθώς- είτε στην κυβέρνηση που λέγεται ΝΔ είτε στην κυβέρνηση που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ -γιατί πραγματικά κάνουν κριτική σε όλους- όταν έχεις πει για την κυβέρνηση κάποια στιγμή ότι πρέπει να προσέχουμε ποιους βάζουμε δίπλα μας, το ξέρεις όταν σου τυχαίνει κι εσένα ο άλλος εκείνη την ώρα θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά.

Από τη στιγμή που κρίνεις την πολιτική, γίνεσαι κι εσύ μέρος της. Δεν είναι πολιτική εκπομπή, αλλά κάνει οβιδιακή σάτιρα ο Αντώνης Κανάκης κι έχει τεράστια διείσδυση στον κόσμο, άρα ο Χ Γεωργιάδης θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά. Απορώ που δεν περίμενε ο Κανάκης ότι δεν θα δεχτεί επίθεση από την κυβέρνηση. Τι σου κάνει δηλαδή εντύπωση;» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αντώνη Κανάκη στο Πρωινό.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ