Πατέρ Αντώνιος : ” Yπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου ” !!!

Η ώρα των εξηγήσεων για τον πατέρα Αντώνιο για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» φτάνει, καθώς την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

Όπως μετέδωσε το STAR, τόσο ο πατέρας Αντώνιος και όσο άλλοι εφτά υπάλληλοι ετοιμάζουν τα απολογητικά τους υπομνήματα. Ενδεχομένως να μην δώσουν εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσουν νέα προθεσμία, καθώς θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Πατέρα Αντωνίου ο ίδιος υποστηρίζει: «Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό, εργαζόμενων και εθελοντών».

Οι καταθέσεις κατά του πατέρα Αντώνιου και υπαλλήλων φτάνουν τις 30. Την ίδια ώρα, 31 πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης λέγοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια και ο Πατέρας Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

Πηγή enikos.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ