Κόλαφος ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Της έδωσα 25.000 ευρώ όταν…» !!!

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο η σχέση με την οικογένεια της έχει «παγώσει» εδώ και χρόνια, ειδικά με τον πατέρα και την αδερφή της, Άρτεμις. Μάλιστα, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος είχε αποκαλύψει τότε ότι της είχε δώσει 25.000 ευρώ.Πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του.

«Εδώ και 25 χρόνια δώσαμε τη ζωή μας και την ψυχή μας για να αναθρέψουμε τις κόρες μας όσο το δυνατόν καλύτερα…» είχε επισημάνει σε επιστολή του προς τον Αλέξη Κούγια ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που είχε ακούσει την κόρη του να μιλάει γι’ αυτόν με τα χειρότερα λόγια στην τότε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ”Αξίζει να το δεις”…

Σε email, που είχε στείλει προς τον δικηγόρο της Τζούλιας και έφερε στη δημοσιότητα το Star, ο πατέρας της είχε ξεσπάσει, χαρακτηρίζοντας ”καθάρματα του υποκόσμου” τους συνεργάτες της Τζούλιας, που παρέσερναν την κόρη του.

Ο πατέρας της Τζούλιας είχε απαντήσει στις κατηγορίες της κόρης του περί απουσίας οικογενειακών στηριγμάτων αναφέροντας χαρακτηριστικά στην επιστολή του: «Η αλήθεια είναι ότι οι κόρες μας δεν έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για το σχολείο, παρά το γεγονός ότι ο μπαμπάς καθόταν κάθε απόγευμα μαζί τους για να κάνουν τα μαθήματα της ημέρας, κι έτσι οι γονείς έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στα καλλιτεχνικά πηγαίνοντας τις κόρες τους (που ήθελαν με μεγάλη χαρά) σε σχολή χορού, στο ωδείο, στις δασκάλες φωνητικής και στη σχολή μόντελινγκ.

Θέλαμε δηλαδή εμείς οι γονείς να δώσουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο υπήρχε τότε στα καλλιτεχνικά, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε όλους αυτούς τους κινδύνους, γιατί δεν ανήκαμε στον συγκεκριμένο χώρο.»

Ο πατέρας της Τζούλιας είχε ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν κράτησαν ούτε αυτός ούτε η γυναίκα του μία δραχμή από τα λεφτά που έπαιρναν τα κορίτσια από τις δουλειές τους. Με αυτά η Τζούλια και η Άρτεμις αγόραζαν τα παιχνίδια τους. Επιπλέον είχε αποκαλύψει ότι έδωσε στη Τζούλια 25.000 ευρώ, όταν εκείνη έκλεισε τα 21, στο πλαίσιο ενός ”προγράμματος προικοδότησης” από τον οργανισμό, στον οποίο δούλευε ο ίδιος.

«Ρωτήστε την άλλη κόρη μας, την Άρτεμη, και όλο τον κόσμο και τους δασκάλους των κοριτσιών, τι έχουν κάνει οι γονείς για τα παιδιά τους! Τι φταίμε εμείς που από πριν από το καλοκαίρι του 2009 η Τζούλια έμπλεξε με αυτά τα καθάρματα του υποκόσμου και κάνει αυτά τα φοβερά πράγματα; Κι εμείς και η αδερφή της προσπαθούμε να τη συνετίσουμε με γιατρούς, δικηγόρους και δύο φορές με τον εισαγγελέα ακροάσεων…» τόνιζε ιδιαίτερα ενοχλημένος και ανήσυχος ο πατέρας της Τζούλιας για την πορεία που είχε τραβήξει η κόρη του στη ζωή της.

Οι γονείς της Τζούλιας είχαν ζητήσει τότε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια να κανονίσει μία κοινή συνάντηση με την κόρη τους, γιατί όπως έλεγαν εξακολουθούσαν να την αγαπούν.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ