Ο Γιώργος Λιάγκας για το reunion του ” Σήμερα ” : ” Γιατί πρέπει να βρίσκουμε έναν δράκο σε ένα παραμύθι ” ?

Όπως είδαμε χθες η συνάντηση του Δημήτρη Οικονόμου και της Ντόρας Κουτροκόη συζητήθηκε έντονα στο Πρωινό με το Γιώργο Λιάγκα να λέει

Αυτό ουσιαστικά είναι απάντηση σε αυτό που είπε ο Κανάκης ότι δεν φέρθηκε σωστά ο Οικονόμου στην Κουτροκόη […] Εάν η Κουτροκόη ήταν τόσο σίγουρη ότι ο Οικονόμου έπαιξε κάποιον ρόλο στην απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΪ, μπορεί να πήγαινε (στο κάλεσμα), αλλά όχι δεν θα τον κρατούσε από το χέρι. Δεν χορεύεις με τον άνθρωπο που θεωρείς ότι σου έφαγε τη δουλειά“.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Στο σημείο εκείνο η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να σχολιάσει λέγοντας: “Κάνετε λες και δεν συμβαίνουν αυτά στον χώρο μας” με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά αμέσως: “Εσείς τα κάνετε αυτά, εγώ δεν τα κάνω αυτά, μην μας παίρνει όλους η μπάλα. Πρέπει να έχει εντιμότητα πράξεων και λόγων. Εάν κάποιος σε έχει πειράξει και θεωρείς ότι σε έχει διώξει από τη δουλειά, συγγνώμη είναι και υποκριτικό εκ μέρους της κυρίας Κουτροκόη αν πάει και χορεύει μαζί του. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι δεν θεωρεί (ότι ο Δημήτρης Οικονόμου είναι υπεύθυνος για την απομάκρυνσή της)“.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: “Όταν το κανάλι παίρνει μία απόφαση είναι αμήχανος ο ρόλος του παρουσιαστή. Τι να βγει να πει; Από την άλλη σωστά είπε η Ντόρα Κουτροκόη ότι περίμενε μία μεγαλύτερη συμπαράσταση“.

Τότε, ο Τάσος Τεργιάκης δήλωσε: “Ο κόσμος τα χρεώνει σε αυτόν που φαίνεται μπροστά αυτή είναι η αλήθεια”.

Πάντα το παραμύθι πρέπει να έχει έναν δράκο Τάσο μου. Μπορεί να μη φταίει κανένας. Το έχω ξαναπεί, μπορεί να μην κουμπώσει, να μη ταιριάξεις κάπου. Ούτε σημαίνει ότι η Κουτροκόη είναι κακή παρουσιάστρια. Μπορεί να μη φταίει κανένας. Γιατί πρέπει πάντα να βρίσκουμε έναν δράκο σε ένα παραμύθι; Αυτό δεν καταλαβαίνω” του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ