Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Παπαδάκης: «Εκείνο το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη…» !!!

Στο περιοδικό Down Town και τη Γεωργία Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης, που μίλησε μεταξύ άλλων για τους τηλεοπτικούς καβγάδες και πιο συγκεκριμένα για εκείνον με τον Ηλία Κασιδιάρη. Με την ευκαιρία, δείτε τα ευτράπελα της ελληνικής τηλεόρασης. Πώς διαχειρίζεστε τους τηλεοπτικούς καβγάδες στον αέρα; Θυμάστε κάποιο περιστατικό που η κατάσταση να ξέφυγε; Εκτός από εκείνο το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη, το οποίο ήταν μακράν το χειρότερο που μου έχει συμβεί ποτέ στον αέρα, πολλές φορές θέλω να σηκωθώ και να φύγω από το πλατό.

Τα δύο τελευταία χρόνια αποφεύγω τις εντάσεις στην εκπομπή μου γιατί πρώτα εγώ ο ίδιος δεν τις αντέχω. Κάποτε έλεγαν ότι οι καβγάδες στήνονται για ν’ ανέβει η τηλεθέαση.

Σήμερα πιστεύω ακράδαντα ότι όταν ξεσπούν τέτοιες εντάσεις ο τηλεθεατής αλλάζει κανάλι. Είμαστε πιο τσιτωμένοι όλοι πια και δεν αντέχουμε.

Πώς αντιδράτε στην αρνητική κριτική; Τι απαντάτε σε εκείνους που σας χαρακτηρίζουν λαϊκιστή;

Λαϊκιστής είναι εκείνος που λέει στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούσει. Ένας δημοσιογράφος που μιλάει για τους υπερβολικούς φόρους, για τις μειωμένες συντάξεις, για τη μεγάλη ανεργία, για τις φοβερές ανισότητες, γιατί είναι λαϊκιστής;

Εγώ μπορώ να κυκλοφορώ και να ακούω τον κόσμο σε αντίθεση με πολλούς πολιτικούς που είναι πραγματικά λαϊκιστές και κρύβονται.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ