Δανάη Μιχαλάκη : ” Μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή για ένα κρεοπωλείο , το θυμάμαι σαν χθες ” !!!

Στο Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε χθες η Δανάη Μιχαλάκη και είπε τα εξής

«είναι ωραίο τα πράγματα να έρχονται κάπως αβίαστα. Δηλαδή όλα με τον Γιώργο έχουν έρθει αβίαστα από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε στη Σύρο, όταν τον είχα σερβίρει ποτό».

«Από επαγγέλματα έχω κάνει τα πάντα! Από το να μοιράζω φυλλάδια στη λαϊκή μέχρι να δουλεύω σε ταβέρνα και σε ψητοπωλείο και σε καφέ. Για ένα κρεοπωλείο μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή και το θυμάμαι σαν χθες. Ότι μπορούσα να κάνω, το έκανα».

«Στο ψητοπωλείο εργάστηκα σαν σερβιτόρα, στο τηλέφωνο, στη λάντζα… τα πάντα! Ό,τι θες, έχω κάνει! Ήμουν ηθοποιός αλλά δεν είχα κάνει κάτι μέχρι τότε. Μετά από μήνες πήγα να δω μια παράσταση, τον «Αρίστο» όπου με είχε καλέσει ο Γιώργος, μήνες μετά τη Σύρο και εκεί έγινε το τζιζ» πρόσθεσε, επίσης, η Δανάη Μιχαλάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ