Νόνη Δούνια : ” Πρέπει συνεχώς να αποδεικνύω ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από το να είμαι όμορφη ” !!!

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Φιλίνη σχετικά με την προκατάληψη που δέχονται οι όμορφες γυναίκες , χθες η Νόνη Δούνια στο Ακόμα δεν είδες τίποτα είπε

«Μέχρι και σήμερα το αντιμετωπίζω αυτό. Επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει σχέση με την ομορφιά, άρα μάλλον κάτι άλλο δεν έχω. Πρέπει συνέχεια να αποδεικνύω ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από το να στέκομαι απλά εδώ και να είμαι όμορφη», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Και συνέχισε: «Δεν είναι κάτι που έχει πάψει να υπάρχει. Μπορεί να είναι διαφορετικό το μέτρο αλλά υπάρχουν αυτά τα στερεότυπα μέχρι και σήμερα».

«Πλέον έχω ωριμάσει, δεν μπαίνω πλέον προσωπικά σε αυτή τη φάση. Καλείσαι όμως να αποδείξεις ότι διαθέτεις και κάτι άλλο πέρα από την ομορφιά. Σου τα λένε και κατάμουτρα και γράφονται, υπάρχει μία γενικότερη αμφισβήτηση. Η ομορφιά βεβαίως και ανοίγει πόρτες αλλά το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς εσύ αυτό που σου δίνεται από τη φύση. Για να υπάρχεις όμως τόσα χρόνια σε μια δουλειά σημαίνει ότι και κάτι άλλο κάνεις καλά. Δεν κρίνουμε κάποιες φορές και λέμε: έλα μωρέ, αυτή μοντέλο είναι, τι κάνει; Και τι σημαίνει αυτό;», κατέληξε η Νόνη Δούνια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ