Γιώργος Αλκαίος : ” Δεν μπορούσαν να υπάρχουν την ίδια εποχή δύο Βασιλείου ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στο Ακόμα δεν είδες τίποτα βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος και είπε τα εξής

«ήμουν Βασιλείου και από την αρχή της καλλιτεχνικής μου διαδρομής άλλαξα το επώνυμο μου. Από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, εκεί ήταν η πρώτη φορά. Επειδή ο πατέρας μου είχε βγάλει τότε το «Καμπριολέ» που ήταν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, είπα ότι δεν ήθελα να βγει άλλος ένας Βασιλείου και να πει κάτι άλλο».

«Και επειδή δεν είχα καμία σχέση με το ύφος το λαϊκό, μέχρι τότε, είπα πως θα το αλλάξω (σ.σ. το επίθετο). Έχει πλάκα πως έγινε η αλλαγή καθώς ήμασταν στο καμαρίνι του Δάκη μαζί με τον Σάκη Ρουβά και δυο φίλους. Ένας φίλος χορευτής έρχεται στο διάλειμμα και εμείς λέγαμε για τα ονόματα. «Γιατί δεν το κάνεις εσύ Αλκαίος;» μου είπε έτσι στο άσχετο και το έψαξα, δεν ξέρω πως του ήρθε».

«Κάθισα λοιπόν το έψαξα… Ποιητής του 4ου αιώνα π.Χ. που και τα λοιπά. Ο πατέρας μου δεν στεναχωρήθηκε για την αλλαγή. Πάντα βέβαια, αν αλλάξει το όνομα του το παιδί λες «γιατί ρε παιδί μου;» αλλά, λόγω της καλλιτεχνικής φύσης, ήταν διακαιολογημένο. Δεν μπορούσαν να υπάρχουν την ίδια εποχή δύο Βασιλείου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Αλκαίος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ