Ξύπνησε και έμαθε τα δυσάρεστα – Δύσκολα τα πράγματα για τον Γιώργο Παπαδάκη !!!

Το Σάββατο (2/7) δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού τα νέα δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά για τον παρουσιαστή, λίγες μέρες πριν από το τέλος αυτής της σεζόν, που θα δώσει θέση σε μια επόμενη με σημαντικές τηλεοπτικές εξελίξεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που γνωστοποίησε πως από την επόμενη σεζόν δε θα τον βλέπουμε πια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κλείνοντας ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης, αν και φυσικά παραμένει εξαιρετικά ανταγωνιστικός στην πρωινή ζώνη. Η χθεσινή (1/7) ημέρα, ωστόσο, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Παπαδάκη, ο οποίος είδε τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν και την εβδομάδα να μην κλείνει καλά στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, σημείωσε 10.6% στο δυναμικό κοινό και βρέθηκε πίσω από όλες τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης πλην του 9.2% της «Ώρας Ελλάδος».

Πηγή : athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ