Φαίη Σκορδά: «Δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω» !!!

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, μέχρι να γίνει γνωστή η απόφασή της για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Τα δημοσιεύματα είναι πάρα πολλά και τα σενάρια αναρίθμητα…

Η ίδια η Φαίη Σκορδά δεν έχει πει λέξη μέχρι στιγμής, αλλά με αφορμή ένα περιστατικό που έγινε στην κουζίνα του Πρωινό με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το πιάτο που είχε ετοιμάσει, βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια αναφορά σε όλο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα…

«Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω… ρε παιδιά, δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω» είπε η Φαίη Σκορδά.


Όταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος της είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί, εκείνη σχολίασε:

«Κι εγώ αναρωτιέμαι. Κάθομαι έτσι, κοιτάζω το ταβάνι και λέω τι γίνεται; Δεν ήθελα να σχολιάσεις. Το βρίσκετε πικάντικο; Μη με τρελαίνεις τώρα και λέω τα έχασα τελείως»

Πηγή : zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ