Ξεσπά ο Χρήστος Φωτίδης κατά του ΣΚΑΙ για τους Πανθέους : ” Είναι αδικία , εγώ πληρώνομαι με το επεισόδιο ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε ο Χρήστος Φωτίδης για τη μετακίνηση της σειράς Πανθέοι λόγω Survivor και είπε

«Από παντού ακούω «τι ωραία σειρά», «πραγματική ποιότητα» και τα λοιπά. Είναι αδικία για αυτό το έργο που τόσα έχει να δώσει και για τους τόσο σημαντικούς συντελεστές», αναφέρει ο Χρήστος Φωτίδης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Με αυτό που έγινε με τον Ατζούν μας πήγαν Σαββατοκύριακο για το Survivor. Το Σάββατο ο κόσμος βγαίνει, την Κυριακή βλέπουμε αθλητικά και τα λοιπά», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Από 170 επεισόδια που είχαμε συμφωνήσει πήγαμε στα 110. Και βέβαια εγώ δεν έχω συμμετοχή σε όλα τα επεισόδια, πληρώνομαι με το επεισόδιο», σημειώνει στις δηλώσεις του για τους «Πανθέους» ο Χρήστος Φωτίδης.

«Να το θυμηθείτε ότι οι Πανθέοι θα ξαναπαιχτεί σε άλλη βερσιόν. Το πιστεύω ότι θα ξαναπαιχτεί κάπου η συγκεκριμένη σειρά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Χρήστος Φωτίδης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ