«Βόμβα» από Άντζελα Δημητρίου: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε!!!

Η Άντζελα Δημητρίου, είναι ένα από τα το πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz και κατά καιρούς τραβάει την προσοχή με τα διαμαντάκια που πετάει. Ωστόσο, σε μια κατάθεση ψυχής η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε κάτι πολύ πιο σοβαρό και πιο συγκεκριμένα την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανεΗ τραγουδίστρια σε δηλώσεις που έκανε σε ελληνικό έντυπο, μίλησε μεταξύ άλλων για μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, λέγοντας: «Ούτε η οικογένεια μου ξέρει ότι πήγα να αυτοκτονήσω.
Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά», αναφερόμενη στην περίοδο μετά τον χαμό του αδερφού της.

«Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο.

Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει “δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου», κατέληξε.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ