Ειλικρινής στο έπακρο η Βάσω Λασκαράκη: «Στη σεξουαλική μου ζωή δεν είμαι καθόλου…» !!!

Πριν αρκετά χρόνια στην αρχή της σχέσης τη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η τότε 32χρονη Βάσω Λασκαράκη αποκάλυπτε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σημερινή σχέση που έχουν.Τότε η Βάσω Λασκαράκη δήλωνε χαρακτηριστικά:

«Μου αρέσει να είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο αλλά θα πρέπει αυτός να είναι σωστός, να έχει ωραία αύρα, να είναι καλοσυνάτος, να έχει χιούμορ και θετική ενέργεια.

Και δόξα τω Θεώ, εδώ και περίπου 2,5 χρόνια βλέπω έναν άνθρωπο δίπλα μου που αυτό ακριβώς αποτυπώνει η εικόνα του. Δεν ήμουν ποτέ της άπoψης “να κάνω παιδιά να παντρευτώ”. Πριν από μερικά χρόνια αισθανόμουν αυτό το σφίξιμο του “θέλω να κάνω παιδί” αλλά τώρα δε το νοιώθω. Αν συμβεί θα το χαρώ αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζω».

Η ηθοποιός τόνιζε ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχε ήταν δέκα χρόνια (!) ενώ αναφερόμενη στις παλιές σχέσεις υπογραμμίζει ότι οι πρώην δε χωράνε στη ζωή της: «Εννοείται πως διαγράφεις τους ανθρώπους -γιατί όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να χρειαστούμε κάτι- αλλά θεωρώ ότι δε μπορείς να έχεις τους πρώην σου στη ζωή σου. Ούτε καν ως φίλους».

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θα συγχωρούσε ποτέ την απιστία: «Δε μου έχει συμβεί ποτέ για να πω τι θα έκανα αλλά δε τη συγχωρώ. Και αυτό γιατί είμαι άνθρωπος που μπορώ να προσπεράσω αλλά όχι να ξεχάσω εύκολα».

Και πως άραγε διασφαλίζει ότι ο σύντροφος θα μένει συνεχώς πιστός; Η απάντηση έρχεται μετά την ερώτηση για το εάν θα έκανε διάφορα πράγματα για να ανανεώσει τη σεξουαλική της ζωή: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι βαρετή σε αυτόν τον τομέα»!

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ