Θλίψη για τον Μανωλάκη από το ” Καφέ της Χαράς ” !!!

Βαρύ πένθος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στη σειρά “Καφέ της Χαράς”, καθώς “έχασε” τον πατέρα του.

Την είδηση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός γνωστή, με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα “Ο ήρωάς μου, ο πατέρας μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, το πρότυπό μου, η πηγή δύναμής μου, θα είσαι πάντα εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάρης Σκαρτσολιάς υποδύθηκε τον γιο του Χάρη Ρώμα, τον Μανωλάκη, στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Καφέ της Χαράς”.

Θρήνος για τον Μανωλάκη από το «Καφέ της class=

Πηγή : athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ