Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Βανδή : Φεύγει από το σπίτι η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη !!!

Η Δέσποινα Βανδή έχει δει τη ζωή της τον τελευταίο χρόνο να αλλάζει άρδην, πρώτα με το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και ύστερα συνάπτοντας σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο ένα νέο γεγονός έρχεται να τη συνταράξει.

Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της και μαζί με την ενηλικίωσή της, ανοίγει και τα φτερά της, φεύγοντας από το σπίτι και φέρνοντας συγκίνηση στην αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία σύμφωνα με το «Yes Magazine» έχει δυσκολευτεί να αποδεχθεί αυτή την νέα συνθήκη.

Η Μελίνα θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει τις σπουδές της.

Η Δέσποινα, για το λόγο αυτό, θέλησε να περάσει μερικές όμορφες στιγμές μαζί της, προτού κάνει το ταξίδι προς την νέα της ζωή, με τις τελευταίες μέρες να είναι υπέροχες για μητέρα και κόρη, δημιουργώντας αναμνήσεις ζωής.

Η Μελίνα, μάλιστα, εμφανίστηκε μαζί της στη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο, σε μια ιδιαίτερη στιγμή.

Ο αποχωρισμός με τη Μελίνα και… η παρηγοριά

Τώρα πια, έχει έρθει η ώρα για τη Μελίνα να σπουδάσει υποκριτική στην αγγλική πρωτεύουσα, με τη Δέσποινα να τονίζει πως πρέπει να ακολουθήσει τα όνειρά της, όποια κι αν είναι αυτά.

Ελπίζει, άλλωστε, ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα με περισσότερα «όπλα» στην φαρέτρα της, μένοντας μακριά από τις κακοτοπιές.

Πηγή : in.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ