Θέμης Αδαμαντίδης : Απαντά για τον ξυλοδαρμό , την Βαρβάρα Κίρκη και τα παιδιά του – ” Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες , τις σέβομαι …” !!!

Όπως είδαμε μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμός στη πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη , ο Θέμης Αδαμαντίδης χθες έσπασε τη σιωπή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σιγουρά υπήρξε κάποιος λόγος», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε την Βαρβάρα Κίρκη ισχυριζόμενος  πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία.

Έπειτα, εμφανίστηκε στο πλευρό του η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια η οποία δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

Λίγο αργότερα ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε όταν μίλησε για τα παιδιά του!
«Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κάμερα του Star.

Στην συνέντευξη εμφανίστηκε και ο μικρός γιος του ο οποίος είπε: “Θέλω ο μπαμπάς μου να είναι καλά και να συνεχίσει να τραγουδάει”.

Tέλος, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη στους δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο αλλά και προς τους θαυμαστές του

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ