Όπως είδαμε το Survivor τελείωσε και νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος και πήρε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ . Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά τον τελικό μίλησε στη κάμερα του Love it και αναφέρθηκε και μεταξύ άλλων στο Survivor All star αλλά και στη κόρη του και στη σύντροφο του οι οποίες και τον επισκέφτηκαν στον Άγιο Δομίνικο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είχε πολλά απρόοπτα τα οποία δεν περιμέναμε, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι και η μαγεία του Survivor, να φέρνεις κάποιους χαρακτήρες και να δεις πως θα αντιδράσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.
Για το Survivor All Star, δήλωσε: «Μακάρι να γίνει το All Star του Survivor, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει κάθε 4 με 5 χρόνια γιατί περνάνε και τα χρόνια για τους παλιούς παίκτες, οπότε γίνεται πιο δύσκολο. Θα ήθελα πολύ να δω και παλιούς και νέους παίκτες να αγωνίζονται».
Όσο για την σύντροφό του και την μικρή του κόρη, ο ίδιος είπε ότι «ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου».







