Tάσος Λέκκας : ” Πέρσι κάναμε δέκα εισιτήρια σε κάθε παράσταση και φέτος είμαστε sold out ” !!!

Στο Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε χθες ο Τάσος Λέκκας και είπε τα εξής

«απολύτως με έχει βοηθήσει η τηλεόραση, δεν το συζητάμε αυτό. Είναι φοβερό το πόσο έχει αλλάξει πια το πράγμα. Γιατί και πέραν του παρελθόντος, που ήταν όπως ήταν, το θέατρο πολύ δύσκολα θα σου αποφέρει χρήματα. Εκεί που είναι σήμερα τα ενοίκια και η διαβίωση, γίνεται πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό».

«Πέρσι αναλάβαμε με τον πυρήνα μου, την ομάδα μου, το θεατρικό κομμάτι. Κανένας άνθρωπος δεν το γνωρίζει αυτό, εννοώ πως δεν μας ξέρουν. Πέρυσι κάναμε δέκα εισιτήρια σε κάθε παράσταση και φέτος είμαστε sold out».

«Πέρα από τη φήμη ή ένα βιογραφικό που έχεις να γεμίσεις με την τηλεόραση, εννοείται και το οικονομικό είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Προφανώς και στις αρχές θα δυσκολευτείς πολύ περισσότερο, θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις ότι καλύτερο μπορείς μέχρι να φτάσεις κάπου αλλά σίγουρα έχει βοηθήσει και βοηθάει. Ελπίζω να συνεχίσει να βοηθάει για καιρό» συμπλήρωσε επίσης, με τη σειρά της, η Χριστίνα Μαθιουλάκη στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ