«Στον ένα μηνα δεν τον αντέχεις»: Τον “ξεσκέπασε” στεγνά τον Ηλία Ψινάκη ο Τρύφωνας Σαμαράς !!!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες του «Breakfast@Star» σε χθεσινοβραδινή του έξοδο. Ο πετυχημένος hair stylist, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη δεν ήταν και μία από τις καλύτερες, κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Επιπλέον αναφέρθηκε και για την σχέση του με άλλους διάσημους όπως αυτλη του Λάκη Γαβαλά.

«Δεν ήταν και η καλύτερη συνεργασία. Ο ένας το μακρύ του, ο άλλος το κοντό του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη νέα εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια που ετοιμάζεται, απάντησε: «Μακάρι με την Αννίτα Πάνια να τα έχουν βρει και να μην έχουμε μαλλιοτραβήγματα.

Στον ένα μήνα επάνω δεν τον αντέχεις».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ