Στο «φως» από την Άντζελα Γκερέκου – Ο μεγάλος καημός του Βοσκόπουλου: «Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή ο Τόλης μπορώ να πω…» !!!

Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην οικογένειά τους. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «realnews» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή.


Πόσο σημαντική είναι για εσάς η έννοια της οικογένειας;

Είναι ιερός ο θεσμός αυτός για εμένα και είναι αδιαπραγμάτευτος!

Ακόμη και τα Grammy Awards τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, που το όνομά του έχει γραφτεί στη μουσική ιστορία με χρυσά γράμματα. Τι σας έμαθε αυτός ο ανεπανάληπτος άνθρωπος;

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να χωρέσει κανείς σε λόγια το μέγεθος του Τόλη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έμαθα στην κοινή μας πορεία είναι η βαθιά πίστη στον Θεό, που με ωθεί στο να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, αλλά και στην εσωτερική μου δύναμη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ