Στα «τάρταρα» η Κατερίνα Καραβάτου – Δυσάρεστες εξελίξεις για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ !!!

Άλλη μία εβδομάδα ανατροπών ξεκίνησε στο τηλεοπτικό τοπίο και οι πρώτες εντυπώσεις έχουν φανεί. Τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν για μια ακόμη ημέρα και δυστυχώς για κάποιους είναι κακά, αλλά για κάποιους άλλους καλά. Με την ευκαιρία, δείτε την συνολική τηλεθέαση της Κυριακής (19/3).Η απογευματινή ζώνη είναι από τις πιο ανταγωνιστικές, αφού πολλά προγράμματα έχουν χτίσει το κοινό τους και κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά.

Για την εκπομπή μόδας «My Style rocks» στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά, αφού τερμάτισε τελευταίο σε τηλεθέαση με το απογοητευτικό μονοψήφιο 5,8%.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συνολική εβδομαδιαία επίδοση, αλλά σίγουρα η έναρξη δεν ήταν και τόσο αισιόδοξη.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ