Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πυρ και μανία έπειτα από την προβολή ενός βίντεο και εξέφρασε την ενόχλησή της, όταν ένας από τους ρεπόρτερ ρώτησε τον Αντώνη Βλοντάκη για τα σχόλια πως το «Είμαστε Μαζί» είναι παλιακό και θυμίζει εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου.
«Αρχικά, δεν μου άρεσε η ερώτηση του συναδέλφου, δεν ξέρω από ποιο κανάλι ήταν, που είπε ότι η εκπομπή ήταν παλιαική και θυμίζει Τατιάνα Στεφανίδου. Δε μπορεί ένας συνάδελφος να ρωτάει κάτι τέτοιο για μία γυναίκα που αυτή τη στιγμή είναι 20 πόσα χρόνια στην τηλεόραση και έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Παράλληλα, ήταν κόλαφος και για τον Γιώργο Λιάγκα.
«Η εικόνα της είναι σύγχρονη. Εγώ αν ήμουν η Τατιάνα, θα είχα παρεξηγηθεί με αυτή την ερώτηση. Ο δημοσιογράφος δεν είπε για το «Αξίζει να το δεις», το είπε γενικά», τόνισε η παρουσιάστρια.
«Γράφτηκε πολύ αυτό στο Twitter, γι’ αυτό το ρώτησαν», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το Twitter».
Πηγή athensmagazine.gr







