Πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή : ” Καλό ταξίδι μάστορα , πέταξες κι εσύ στους ουρανούς ” !!!

Δύσκολες ώρες περνά ο Μάρκος Σεφερλής αφού έφυγε από τη ζωή ένας στενός του συνεργάτης ο Θανάσης Μουρτάς ο οποίος και ήταν υπεύθυνος σκηνικών στις επιθεωρήσεις του . Έτσι ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε φωτογραφίες του στο instagram και έγραψε το εξής μήνυμα

«Χάρη σε σένα μπόρεσα να κάνω τα πιο δύσκολα, τα πιο επικίνδυνα, ακόμα και αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα, χωρίς να φοβηθώ ούτε μια στιγμή! Τόση εμπιστοσύνη σου είχα! Χάρη στους ευρηματικούς σου μηχανισμούς μπορούσα να πετάω πάνω από ηθοποιούς και θεατές, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό!

Τώρα “πέταξες” εσύ στους ουρανούς, αφήνοντάς μας όλους άφωνους! Προφανώς βρήκες κάποιον καινούριο μηχανισμό, που δεν θα τον μάθουμε ποτέ! Καλό ταξίδι “μάστορα”»! Καλή ξεκούραση ακούραστε και αξεπέραστε Θοδωρή Μουρτά!»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ