Ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντά για τη προσωπική του ζωή : ” Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσα Αδαμοπούλου ”!!!

Όπως είδαμε χθες ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη και ρωτήθηκε για τη προσωπική του ζωή αλλά και για τη Βανέσα Αδαμοπούλου . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Δεν σας αφορά η σχέση μας, γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι … Δεν σας έχουμε μιλήσει για τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο και τον πέμπτο. Γιατί να σας μιλήσω για τον δέκατο έκτο;  Δεν σας αφορά. Δε ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Παλιότερα, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, θύμωνα με όσα γράφονταν για μένα και έπαιρνα τηλεφωνά στα “κίτρινα” περιοδικά. Θεωρούσα τόσο κιτς, παλιό και βλακώδες εκείνο το δελτίο ειδήσεων που μας έκραζε χωρίς λόγο εμένα και άλλους ηθοποιούς. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ