Αλέξης Κούγιας : Σοκάρουν οι εικόνες του αυτοκινήτου του μετά το τροχαίο !!!


Ένα σοβαρό τροχαίο είχε την Παρασκευή που μας πέρασε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος πήγαινε στη Λάρισα όταν τράκαρε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει σμπαράλια, χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να τραυματιστεί.  

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας είδαμε εικόνες από το αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια μετά το ατυχημα, αλλά μίλησε και ίδιος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο, αλλά μου έσωσε τη ζωή όμως. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό κ αι στην κατασκευάστρια εταιρία. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Σοκαριστικό ατύχημα στην Κινέτα: Έπεσε με το αυτοκίνητο από ύψος 12 μέτρων  και βγήκε class=

Πηγή : Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ