Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη Δήμητρα Βαμβακούση : ” Mας έχουν συμβεί πράγματα που δε βοηθούν μια γνωριμία να έχει μια κανονική ροή ” !!!

Στο Τάσο Ιορδανίδη και στο Μπαμπά-δες μίλησε πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και είπε τα εξής “Με τη Δήμητρα ακόμα περνάμε τεστ ο ένας τον άλλο. Είναι πολύ πρόσφατη η όλη μας κατάσταση και έγιναν τόσα πολλά πράγματα, δεν είναι εύκολο Αλλά αξίζει νομίζω. Και ο άνθρωπος Δήμητρα, παρόλου που είναι νέα, είναι ένας βαθύς άνθρωπος. Έχει ευαισθησίες και αξίες που ταιριάζουν με εμένα σίγουρα” δήλωσε για τη σύζυγό του και συνέχισε.”Είμαστε σε μια καλή φάση θα έλεγα και το βλέπουμε καθημερινά. Έχουμε 1,5 χρόνο πορεία. Μας έχουν συμβεί πράγματα που δε βοηθούν μια γνωριμία να έχει μια κανονική ροή. Και ευθύνες που επίσης δεν είναι η ανάλαφρη σχέση για να πάμε ένα διήμερο εδώ και ένα μπάνιο εκεί”.Επιπλέον, μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως “Το παιδί εμάς μας ήρθε ξαφνικά, αλλά ήμασταν έτοιμοι όταν συνέβη” ενώ τόνισε ότι αν και μπορεί, με τη Δήμητρα, να βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις, αυτό έχει και θετικά χαρακτηριστικά καθώς συζητούν μεταξύ τους. “Είναι πραγματικά ένα συναίσθημα έρωτα, πατρικού ενστίκτου, ευθύνης, δασκάλου, παρέας και μαθητή” ανέφερε για το παιδί τους.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ