Μανούσος Μανουσάκης : ” Aπό την Ειρήνη γεννήθηκε το τμήμα Ηθών ” !!!

Καλεσμένος χθες στο Δύο στις 10 βρέθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης και αναφέρθηκε στο πως τον βοήθησε η Ειρήνη Παππά στο Τμήμα Ηθών . Πιο συγκεκριμένα είπε “Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι δεν υπάρχει πια η Ειρήνη Παπά, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω παρελθοντικό χρόνο για την Ειρήνη. Από την Ειρήνη κρατώ δύο πράγματα. Πρώτον, ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τη ζωή που ήθελε να ζήσει χωρίς καμία υποχώρηση. Αυτό πραγματικά είναι μάθημα. Και το δεύτερο που κρατώ από την Ειρήνη Παπά είναι ένα τεράστιο δώρο που μου χάρισε και θα στο διηγηθώ” ανέφερε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης και ξεκίνησε την εξιστόρησή του.

“Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση, ο Βαγγέλης Λιβαδάς θέλησε να μπει στην τηλεόραση και μου πρότεινε να σκηνοθετήσω μια σειρά με θέμα τη Γαβριέλα, μια περιώνυμη πόρνη των Αθηνών, που είχε έρθει το 2917 από τη Ρωσία, 15 χρονών, και έζησε μέχρι τα 85 που βρέθηκε νεκρή στο πορνείο της… Το σχέδιο όμως φαλίρισε και ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Ένα βράδυ κάναμε τραπέζι στην Ειρήνη, στο σπίτι, ήρθε, με είδε κατηφή και με ρώτησε τι συμβαίνει” ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί τις αποκαλύψεις του και ανέφερε το διάλογο που είχε με τη δημοφιλή ηθοποιό. “Της είπα τι είχε συμβεί και μου λέει “γιατί να κάνεις μια πόρνη και να μην κάνεις πολλές; Θα σου δώσω έναν τίτλο, Κληρονομιά, Τμήμα Ηθών” Πήγα την άλλη μέρα στον Μίνωα Κυριακού, του λέω τον τίτλο και μου λέει ‘τώρα ξεκινάς’. Ήταν η κληρονομία της Ειρήνης, από την Ειρήνη γεννήθηκε το Τμήμα Ηθών” διαμήνυσε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ