Ναταλία Δήμου : Αποκαλύπτει εάν μιλάει με τους ” Συμμαθητές ”και ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις ” Κούκλες ” !!!

Το Marysblog και η δημοσιογράφος Μαρία Μάκου επικοινώνησαν με ένα νέο , φρέσκο και ομολογουμένως ταλαντούχο κορίτσι από τους νέους ηθοποιούς της γενιάς , τη Ναταλία Δήμου. Την γνωρίσαμε αρχικά στη σειρά του ΑΝΤ1 ” Συμμαθητές ”. Είναι ένα αρκετά δροσερό κορίτσι, έχοντας σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Κάρολος Κουν, θέλει να πετύχει το στόχο της στο χώρο του θεάτρου το οποίο και υπεραγαπάει.Η ίδια αυτή τη περίοδο παίζει στη θεατρική παράσταση ” Κούκλες ” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά . Μια παράσταση που να θυμίσουμε έχει συζητηθεί με ποικίλους τρόπους λόγω του cast των ηθοποιών … Σε εμάς πάντως , μίλησε γι ‘ αυτό τον σάλο που προκλήθηκε με τη συμμετοχή της νικήτριας του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, για τη πρώτη φορά της συμμετοχής στους ” Συμμαθητές ” η οποία έπαιξε ρόλο στη μετέπειτα πορεία της , αλλά και για τα όνειρα που μερικές φορές κρύβουν μέσα τους φιλοδοξίες . Μας εξομολογήθηκε τον έρωτα της για το θέατρο , ενώ μας αποκάλυψε τα προσωπικά της .

1 ) Σε γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 ” Συμμαθητές ”. Κρατάς επαφές με άτομα από τη σειρά ? Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου και με ποιον είχες δεθεί περισσότερο ?

Οι ” Συμμαθητές ” για μένα , ήταν από τις πιο όμορφες συνεργασίες , πάντα θα έχω την σειρά αυτήν στην καρδιά μου , όπως την έχει κι ο κόσμος μετά από τόσο καιρό ! Έχω κρατήσει αρκετές επαφές και πολύ καλές φιλίες ! Είναι λογικό να μην έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε με τα περισσότερα άτομα φίλοι , γιατί ήμασταν πολλοί , καθώς επίσης είναι δύσκολο να ταιριάξεις με όλους το ίδιο !

2 ) Θεωρείς ότι οι ” Συμμαθητές ” σου άνοιξαν τις πόρτες για κάτι άλλο ?

Θεωρώ πως με βοήθησαν , λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε στον κόσμο και λόγω του συγκεκριμένου ρόλου , με τον δυναμισμό που είχε η Μπέτυ και τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν . Τον αγάπησα βαθιά αυτόν τον ρόλο.

3 ) Τι θα σου άρεσε περισσότερο για να συμμετέχεις κωμικό ή δραματικό ?

Ο Κάθε ρόλος ξεχωριστά έχει την δική του μαγεία. Με γοητεύει τόσο το δραματικό όσο και το κωμικό στοιχείο. Εάν συνδυαστούν αυτά τα δυο μαζί, γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά , σε ιντριγκάρουν. Οι Ρόλοι δεν πρέπει να είναι μονοδιάστατοι και αν θεωρητικά είναι , πρέπει να βρούμε τον τρόπο σαν ηθοποιοί να τους κάνουμε να μας ενδιαφέρουν , για να μπορέσει ο κόσμος να βουτήξει σε αυτό το σύμπαν μαζί μας.

4 ) Αυτή τη περίοδο σου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση ?

Την περίοδο αυτή μου έγινε πρόταση για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ,” Γυναίκα χωρίς όνομα ” και δεν φαντάζεστε την χαρά μου. Δυο εκπληκτικοί σκηνοθέτες , η κυρία Βίκυ Μανώλη και ο Κύριος Λίνος Χριστοδούλου , εξαιρετικοί συνάδελφοι και συντελεστές ! Υποδύομαι την Ευγενία η οποία είναι η χάκερ στην εταιρεία του Χατζή και ανακαλύπτουν στο μέλλον πολλά.

5 ) Παίζεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη θεατρική παράσταση ” Κούκλες ” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά . Πως κρίνεις όλο αυτό το σάλο που προκλήθηκε με τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν από το GNTM και της Άννας – Μαρίας Βέλλη στη παράσταση ?

Δεύτερη χρονιά στις Κούκλες , ένα πολύ ιδιαίτερο θέατρο της Πραγματικότητας , όπως το ονομάζει ο σκηνοθέτης μας , Νίκος Ανδρουλάκης . Θεωρώ ότι αδίκως έγινε όλος αυτός ο σάλος , κυρίως για την Άννα- Μαρία η οποία έχει σπουδάσει θέατρο , είναι εξαιρετική και στην υποκριτική και σαν κορίτσι. Επίσης η Ειρήνη , είναι ένα τόσο καλό και γλυκό κορίτσι , που προσπαθεί πολύ να τα καταφέρει σε αυτό που της έχει δοθεί !

6 ) Θεωρείς ότι για να μπορεί να παίξει κάποιος ως ηθοποιός κάπου πρέπει απαραίτητα να έχει βγάλει και μια Δραματική Σχολή ?

Το ιδανικό για μένα , είναι εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής , θα πρέπει να το σπουδάσει κιόλας. Έπειτα να ενισχύσει με τα μέσα που έχει , με σεμινάρια , για να ανακαλύψει διαφορετικές μεθόδους και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Αυτό θεωρώ πιο κατάλληλο . Βέβαια βλέπουμε πως δεν ισχύει απαραίτητα , που δεν θα κρίνω ένα σωστό ή όχι , θα πω πως τα φέρνει έτσι η ζωή !

7 ) Στους ” Συμμαθητές ” είχες τηλεοπτική σχέση με τον Ρένο Ρώτα , όμως ήταν μια δύσκολη σχέση , θα έμενες στη πραγματική σου ζωή σε μια τέτοια σχέση ?

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων , έχουν περάσει από δύσκολες σχέσεις , οι οποίες μας κάνουν σίγουρα πιο δυνατούς και πολύ πιθανό πιο επιφυλακτικούς για την επόμενη σχέση. Το δύσκολο είναι υποκειμενικό , αλλιώς το αντιμετωπίζω εγώ , αλλιώς κάποιος άλλος. Διαφορετική ερμηνεία θα σου δώσω εγώ στην έννοια του δύσκολου , διαφορετική εσύ , οπότε είναι σχετικό !

8 )Έχεις κάποια σχέση αυτή τη περίοδο ?

Ναι βρίσκομαι σε σχέση !

9 ) Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον ?

Συζητάω για μια νέα παραγωγή στο θέατρο για την νέα χρονιά , το 2020. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Υ. Γ .

Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συνέντευξη !

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ