Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μας παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη Ελληνίδα , ηθοποιός , τραγουδίστρια και χορεύτρια του κινηματογράφου , του θεάτρου και της τηλεόρασης. Πρώτο εμφανίστηκε στη τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 ,με πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στη σειρά Λούνα Παρκ. Η ίδια μας μίλησε για διάφορα θέματα . Τι κάνει αυτή τη περίοδο. Που τραγουδάει . Αν θα εμφανιστεί πάλι σε κάποιο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης . Πως κρίνει τα ριάλιτι αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια . Με ντόμπρο ύφος που την χαρακτηρίζει ,και περίσσια ειλικρίνεια , απάντησε σε όλα τα ερωτήματα .
1 ) Έχετε πει πως σπουδάσατε υποκριτική στη Σχολή Θεοδοσιάδη , αυτή τη περίοδο ασχολείστε όμως με το τραγούδι . Πως προέκυψε αυτό ? Έχετε κάνει κάποιες συγκεκριμένες σπουδές στο χώρο της Μουσικής ?
Έχω πάει στη σχολή Θεοδοσιάδη 2 χρόνια και 1 χρόνο στη Σχολή Αθηνών ..ήμουν επαγγελματίας χορεύτρια και κάνω ωδείο πολλά χρόνια . Ένας αληθινός καλλιτέχνης είναι πολυδιάστατος. Από μικρή θαύμαζα την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και την Λίζα Μινέλλι.
2 ) Αυτή τη περίοδο που τραγουδάτε ?
Το Σάββατο έχω Live στο Χυτήριο με τον Πασχάλη τον Τσαρούχα , Θεατρικά Δευτορότριτα θα είμαι στο μικρό Brodway με την Σοφία Αρβανίτη θα κάνουμε την ζωή των Αδελφών Καλουτά.
3 ) Τι προτιμάτε περισσότερο Θέατρο ή τραγούδι ?
Μου αρέσουν εξίσου και τα 2 . Απλά το θέατρο είναι ρόλος , το τραγούδι είναι η Ελένη που είναι μια παρέα με τον κόσμο και αυτό μ ‘ αρέσει πολύ.
4 ) Έχετε συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar . Ποια είναι η γνώμη σας για τα ριάλιτι σόου ? Δεν πιστεύετε ότι είναι πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα κουράσουν το κοινό ?
Θα έλεγα ότι ήμουν τυχερή που πήγα σε ένα σόου δημιουργικό και όχι ανταγωνιστικό . Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο.
5 ) Θα πηγαίνατε ως κριτής σε ένα ριάλιτι ?
Θα πήγαινα κριτής μόνο σε ένα σόου που θα είχα γνώσεις όπως αυτό που έκανα.
6 ) Σε κάποιο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε καιρό να σας δούμε , είναι από επιλογή σας ? Σας έχει γίνει κάποια πρόταση ?
Πρόσφατα μου έγινε μια πρόταση για ένα guest που δεν μου άρεσε , κάποιο άλλο που είχα συζητήσει δεν έγινε τελικά.
7 )Έχετε πει σε παλαιότερη σας συνέντευξη πως στο παρελθόν σας είχατε τρεις μεγάλες σχέσεις . Αυτήν την περίοδο βρίσκεστε σε κάποια σχέση ?
Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου δεδομένα , ειδικά στο παρόν , γενικά είμαι καλά.
8 ) Ήσασταν και είστε sex symbol. Πως καταφέρνετε και διατηρείστε σε φόρμα και τόσο φρέσκια ? Ποιο είναι το μυστικό σας ?
Καλό DNA , Ηρεμία εσωτερική ,σεβασμός στη ζωή και σίγουρα όχι υπερβολές γενικά.
9 ) Ποιά είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον ή γενικότερα τα σχέδια σας ?
Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς , πάντα δουλεύω στο σήμερα και αυτό είναι καλό, τότε σίγουρα θα είναι καλό και το αύριο !!!
Υ.Γ :
Σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στα όνειρα σου!