Ελένη Φιλίνη : ” Ένας αληθινός καλλιτέχνης είναι πολυδιάστατος ” !!!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μας παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη Ελληνίδα , ηθοποιός , τραγουδίστρια και χορεύτρια του κινηματογράφου , του θεάτρου και της τηλεόρασης. Πρώτο εμφανίστηκε στη τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 ,με πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στη σειρά Λούνα Παρκ. Η ίδια μας μίλησε για διάφορα θέματα . Τι κάνει αυτή τη περίοδο. Που τραγουδάει . Αν θα εμφανιστεί πάλι σε κάποιο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης . Πως κρίνει τα ριάλιτι αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια . Με ντόμπρο ύφος που την χαρακτηρίζει ,και περίσσια ειλικρίνεια , απάντησε σε όλα τα ερωτήματα .

1 ) Έχετε πει πως σπουδάσατε υποκριτική στη Σχολή Θεοδοσιάδη , αυτή τη περίοδο ασχολείστε όμως με το τραγούδι . Πως προέκυψε αυτό ? Έχετε κάνει κάποιες συγκεκριμένες σπουδές στο χώρο της Μουσικής ?

Έχω πάει στη σχολή Θεοδοσιάδη 2 χρόνια και 1 χρόνο στη Σχολή Αθηνών ..ήμουν επαγγελματίας χορεύτρια και κάνω ωδείο πολλά χρόνια . Ένας αληθινός καλλιτέχνης είναι πολυδιάστατος. Από μικρή θαύμαζα την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και την Λίζα Μινέλλι.

2 ) Αυτή τη περίοδο που τραγουδάτε ?

Το Σάββατο έχω Live στο Χυτήριο με τον Πασχάλη τον Τσαρούχα , Θεατρικά Δευτορότριτα θα είμαι στο μικρό Brodway με την Σοφία Αρβανίτη θα κάνουμε την ζωή των Αδελφών Καλουτά.

3 ) Τι προτιμάτε περισσότερο Θέατρο ή τραγούδι ?

Μου αρέσουν εξίσου και τα 2 . Απλά το θέατρο είναι ρόλος , το τραγούδι είναι η Ελένη που είναι μια παρέα με τον κόσμο και αυτό μ ‘ αρέσει πολύ.

4 ) Έχετε συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar . Ποια είναι η γνώμη σας για τα ριάλιτι σόου ? Δεν πιστεύετε ότι είναι πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα κουράσουν το κοινό ?

Θα έλεγα ότι ήμουν τυχερή που πήγα σε ένα σόου δημιουργικό και όχι ανταγωνιστικό . Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο.

5 ) Θα πηγαίνατε ως κριτής σε ένα ριάλιτι ?

Θα πήγαινα κριτής μόνο σε ένα σόου που θα είχα γνώσεις όπως αυτό που έκανα.

6 ) Σε κάποιο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε καιρό να σας δούμε , είναι από επιλογή σας ? Σας έχει γίνει κάποια πρόταση ?

Πρόσφατα μου έγινε μια πρόταση για ένα guest που δεν μου άρεσε , κάποιο άλλο που είχα συζητήσει δεν έγινε τελικά.

7 )Έχετε πει σε παλαιότερη σας συνέντευξη πως στο παρελθόν σας είχατε τρεις μεγάλες σχέσεις . Αυτήν την περίοδο βρίσκεστε σε κάποια σχέση ?

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου δεδομένα , ειδικά στο παρόν , γενικά είμαι καλά.

8 ) Ήσασταν και είστε sex symbol. Πως καταφέρνετε και διατηρείστε σε φόρμα και τόσο φρέσκια ? Ποιο είναι το μυστικό σας ?

Καλό DNA , Ηρεμία εσωτερική ,σεβασμός στη ζωή και σίγουρα όχι υπερβολές γενικά.

9 ) Ποιά είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον ή γενικότερα τα σχέδια σας ?

Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς , πάντα δουλεύω στο σήμερα και αυτό είναι καλό, τότε σίγουρα θα είναι καλό και το αύριο !!!

Υ.Γ :

Σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στα όνειρα σου!

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ