Ιορδάνης Χασαπόπουλος : ” Υπήρξαν 3- 4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά , είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα – ” Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ο οποίος και αναφέρθηκε στη καριέρα του , στην οικογένεια του αλλά και στις δύσκολες συνεργασίες που είχε . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας. Όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία, δούλευα στα ναυτιλιακά στον Πειραιά. Ήταν καλή δουλειά. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε τροφοδοσίες πλοίων, σε διάφορες δουλειές. Από 16-17 χρονών δούλευα”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Και πρόσθεσε: Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε. Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα“.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, είπε: “Μην είμαστε και υποκριτές, υπάρχει κάποιος στην τηλεόραση που δεν κοιτάει τα νούμερα; Ήταν της μόδας οι πολιτικοί να πλακωθούν για να κάνουν νούμερα σε μια εκπομπή. Έλεγες “καλημέρα” και πλακωνόντουσαν. Δεν μπορούσες να τους διακόψεις γιατί πλακώνονταν “με το καλημέρα” με τον διπλανό τους”.

Για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει, είπε: “Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά“.

Τέλος για την Ανθή Βούλγαρη, είπε: Με την Ανθή Βούλγαρη στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όμως, κι εγώ τη φρεσκάδα της που έφερνε αυτό το νεανικό”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ