Χρήστος Λούλης : ” Yπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω επαγγελματικά , από τους οποίους περιμένω ακόμα σιωπηρά την επιβεβαίωση ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης ο οποίος και αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία στο θέατρο αλλά και στη τηλεόραση . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω επαγγελματικά, δεν θα τους αναφέρω ονομαστικά, από τους οποίους περιμένω ακόμα σιωπηρά την επιβεβαίωση.

Οι πιο πολλοί που έχω θαυμάσει στη ζωή μου μου την έχουν δώσει, εγώ ακόμα μέσα μου έχω αυτούς τους δύο που δεν την έχουν δώσει. Θα το περίμενα σε μία μορφή συνεργασίας ή κάτι να μου πουν, ένα “μπράβο ρε μάγκα”. Υπάρχουν δύο που δεν μου το έχουν πει αυτό, με έχουν δει σε παράσταση, έχουν έρθει στα παρασκήνια και έχουν πει τα τυπικά.

Λες να μην έχω πάρει αρνητικές κριτικές; Στην αρχή στεναχωριέσαι, την πρώτη φορά που διάβασα μία αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και κυριολεκτικά τρελάθηκα. Είχα έναν σπουδαίο δάσκαλο που μου είχε πει ότι πρέπει να πάρω τις μετρητοίς και την καλή κριτική“.

Αναφερόμενος στα “Ψέματα”, μία σειρά που αφορά “αυτά που βλέπουμε σήμερα”, ο Χρήστος Λούλης είπε: “Η σειρά παίρνει τη θέση αυτού που θα ακούσει την καταγγελία που θα κάνει μία γυναίκα ότι ο τάδε με βίασε και λες εσύ “Μα είναι δυνατόν;”.

Παίζει πολύ με αυτό, με όλα αυτά που βλέπουμε, και στην τηλεόραση. Βλέπεις πόσο το αίσθημά σου σαν άνθρωπος καμιά φορά μπορεί να συμπαθήσει ή να αντιπαθήσεις κάποιον που εμπλέκεται στην υπόθεση. Κάτι μέσα σου έχει βγάλει απόφαση.

Η σειρά παίζει με το τι συμπαθείς ή τι αντιπαθείς σε σχέση με το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι. Πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία, να λέμε “Συμπαθώ αυτόν, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αθώος”. Υπάρχουν ειδικοί να τα βρουν. Να περιμένουμε, θα βρεθεί η αλήθεια“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ