” Η Μάρω Κοντού δεν ήταν σαν τον Κωνσταντάρα , ήθελε να δείξει ότι ήταν πιο σταρ ” !!!

Στο περιοδικό ”Λοιπόν ” και τη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μεσσαλάς ο οποίος μίλησε για τους πρωταγωνιστές της ταινίας ” Καπετάν Φάνης Μπαστούνης ” την Μάρω Κοντού και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής λοιπόν :

Συμπρωταγωνιστήσατε στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα, τι έχετε να θυμάστε;

Ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός και μάλιστα εκείνη την εποχή, όπου ήμουν νέος, τον παρακολουθούσα σαν θεό, μπορεί σε αυτή την ταινία να παίξαμε μαζί μόνο σε μια σκηνή, αλλά ήταν αυτή που έμεινε αξέχαστη.

Συνεργαστήκατε και με τη Μάρω Κοντού…

Δεν ήταν σαν τον Κωνσταντάρα, στην αρχή ήθελε να δείξει ότι ήταν πιο σταρ από τον Λάμπρο. Στην πορεία όμως της καριέρας της, νομίζω ότι άλλαξε και έγινε μια πολύ καλή ηθοποιός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ