Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκαλύπτει για τις κρίσεις πανικού : ” Eίχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι ” !!!

Στο Raw HOuse μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και είπε

Η πρώην παίκτρια του GNTM ανέφερε ότι η πρώτη φορά που είδε διαφορετικά των Χρήστο Μάστορα ήταν το 2020 ενώ αποκάλυψε πως η αρχή της σχέσης τους έγινε σχεδόν 2,5 χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα είπε πως “Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ” και συνέχισε αποκαλύπτωντας: “Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου. Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο”.

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Επεσήμανε μάλιστα πως κατά καιρούς είχαν δημοσιευτεί άρθρα που αναφέρονταν στη σχέση της με τον τραγουδιστή, αλλά το ζευγάρι έως τότε δεν είχε δημοσιοποιήσει τίποτα.

Επιπλέον, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που είχε βιώσει όσο βρισκόταν σε προηγούμενη σχέση, αναφέροντας πως υπήρξε έξαρση καθώς δεν ήθελε να βρίσκεται πια με αυτόν τον άνθρωπο. “Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκα να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου” δήωσε στο YouTube η γνωστή instagrammer.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ