Γιάννης Μπέζος : ” Με ενοχλεί όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος και απάντησε με ειλικρίνεια για τη προσωπική και επαγγελματική του ζωή και αναφέρθηκε στο ποιες ερωτήσεις τον ενοχλούν . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Σε ξένα χέρια” στην ΕΡΤ1 κρατά ένα μωρό; Ο ίδιος απάντησε: “Δεν συγκινούμαι που κρατάω ένα μωρό αγκαλιά. Δεν μου ξυπνάει τίποτα γιατί δεν κοιμάται τίποτα μέσα μου. Αυτά τα θεωρώ λίγο γραφικά πράγματα” ενω συνέχισε απαντώντας για το εαν υπάρχουν σταρ στις μέρες μας: “Το σταριλίκι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά μου. Είναι έξω από την παιδεία μου. Είναι λίγο παλιομοδίτικο. Δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτό μας οδηγεί να είμαστε πίσω από τον κόσμο κι όχι μπροστά από αυτόν”.

Του έχουν γίνει προτάσεις για την πολιτική; “Δεν θα πολιτευόμουν. Μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως, επομένως δεν έχει κανένα νόημα. Η δημοτικότητά μου θα μειωθεί στο ελάχιστο αν πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια καλή ώρα όπως εδώ σε εσάς παρά να λέω ψέματα μέσα από ένα κόμμα” ανέφερε.

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε μάλιστα: “Δεν υπάρχει ερώτηση από μόνη της να με ενοχλεί. Με ενοχλεί όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την οικειότητα μου και από την προσωπική μου ζωή χωρίς να το επιτρέπω εγώ. Επιλέγω εγώ πως θα μιλήσω και τι προθέσεις θα καταθέσω”.

“Δεν ένιωσα καθόλου υπερηφάνεια για το βραβείο της κόρης μου. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα βραβεία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δε χρειάζονται βραβεία. Χρειάζονται να μην περιμένουν τα βραβεία” σημείωσε για τις βραβεύσεις και την πρόσφατη απονομή στην κόρη του.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ