Φώφη Γεννηματά : ” H επιδείνωση της υγείας μου απαιτεί νοσηλεία ” – Κύμα αγάπης και στήριξης !!!

Η Φώφη Γεννηματά αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι νοσηλεύεται καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Με τις αναρτήσεις της θέλησε να ενημερώσει πώς δεν θα συμμετέχει ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, καθώς προτεραιότητα αυτή την στιγμή έχει η υγεία της.

Η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη, καθώς λαμβάνει πολλά μηνύματα με ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Η συγκίνησή της είναι μεγάλη για την αγάπη που λαμβάνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν δημόσια ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έγραψε:

«Στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά,με την οποία με συνδέει φιλία πολλών ετών,όπως άλλωστε και με τον αείμνηστο πατέρα της,εύχομαι από καρδιάς περαστικά και ταχεία ανάρρωση.Η σύντομη επιστροφή της στην ενεργό πολιτική δράση αποτελεί προσδοκία όλων μας! Η πατρίδα χρειάζεται τη φωνή της!»

Πηγή : Hellomagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ