«Είμαι κομπλεξική, με τον Νίκο Καρβέλα δεν…» – Ταραχή από την Αννίτα Πάνια για το λόγο του διαζυγίου !!!

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έχουν μείνει στη συνείδηση όσων ασχολούνται με τη showbiz ως ένα χαρακτηριστικό της ζευγάρι, παρότι έχουν χωρίσει, με την ίδια να αναφέρεται στο λόγο που πήραν διαζύγιο στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ανοιχτά» εκμυστηρεύτηκε ότι αυτό που συνεχίζει να θαυμάζει στον πρώην σύζυγο της είναι η ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει.

Η ξεχωριστή αναφορά της Πάνια στο γάμο τους

«Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους» συμπληρώνοντας ότι:

«Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο»

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ