Αγωνία για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη: Ο αληθινός λόγος που κουτσαίνει και η ανησυχία !!!

Μπορεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη να είχε προγραμματιστεί για σήμερα (6/10) όπου είδαμε και τον Τάσο Χαλκιά έξω από τα δικαστήρια σε έξαλλη κατάσταση, ωστόσο διακόπηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο 7/10. Να τονίσουμε επίσης πως σήμερα είχαν λάβει κλήση να καταθέσουν ως μάρτυρες συγκεκριμένοι ηθοποιοί -δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, «Πρωινό» όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει για ποιον λόγο τον βλέπουμε να κουτσαίνει όταν φτάνει στο δικαστήριο.

Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος.

Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται».

Πηγή youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ