Έχεις κοιλίτσα ? 3 ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου !!!

Πολλές γυναίκες όταν συνειδητοποιούμε ότι έχουμε κοιλίτσα προσπαθούμε να την αποφύγουμε με διάφορους τρόπους . Πάμε λοιπόν να δούμε 3 ρούχα που δεν πρέπει λείπουν από τη ντουλάπα σου ώστε να τη κρύψεις .

Κρουαζέ φόρεμα : Η κρουαζέ σαν γραμμή, αναδεικνύει πολύ όσες έχουν κοιλίτσα γιατί το ύφασμα που «σταυρώνει» ουσιαστικά δείχνει τη μέση και την κοιλιά σου πιο αδύνατη. 

Ένα paperbag παντελόνι : δηλαδή το παντελόνι με φιόγκο στη μέση είναι επίσης ένα must κομμάτι για εσένα που θέλεις να κρύψεις την κοιλίτσα σου

To πουλόβερ : Μην το υποτιμάς καθόλου καθώς αν βάλεις το φαρδύ σου πουλόβερ, μισό μέσα από το παντελόνι σου και μισό έξω   τότε κανείς δεν θα παρατηρήσει την κοιλιά σου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ