Δάφνη Καραβοκύρη : ” Ξανθιά παρουσιάστρια αρνήθηκε να έρθει στο podcast μου γιατί για το σεξ δεν μιλάει ούτε με τον άνδρα της ” !!!

Όπως είδαμε σε βραδινή της έξοδο η Δάφνη Καραβοκύρη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και είπε «Μια ξανθιά παρουσιάστρια μου είπε ότι είναι πολύ αστεία και εύγλωττη αλλά αρνήθηκε να έρθει στο podcast μου γιατί για το σεξ δεν μιλάει ούτε με τον άνδρα της. Βρε κορίτσι μου της λέω έχεις κάνει και ένα παιδί και μου απαντάει ότι είναι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω όνομα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δάφνη Καραβοκύρη.«Όχι, δεν έχω καλέσει τη Τζένη Μελιτά στο podcast μου. Δεν κάνουν όλοι για όλα. Εμένα δεν μου βγάζει κάτι για να την καλέσω, η Τζένη είναι ένα μαζεμένο παιδί, είναι συντηρητική, δηλαδή έχει ένα άλλο προφίλ. Ούτε κάνουμε παρέα, ούτε έχουμε επικοινωνία. Όταν ξεκινάς να κάνεις μια δουλειά, δεν ξεκινάς να την κάνεις για να γίνεις φίλος με τους άλλους. Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους», πρόσθεσε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ