Αλεξάνδρα Παναγιώταρου : ” Θα μου άρεσε να πάω στη Εurovision ” !!!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ήταν σήμερα το πρωί (21/1) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η παίκτρια του J2US που μαζί με την βοήθεια της  Κατερίνας Λιόλιου κατάφερε να κερδίσει στον φετινό κύκλο του μουσικού show, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως μετά τη νίκη της στο παιχνίδι, της έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για τα μουσικά δρώμενα. Μάλιστα, η ίδια ρωτήθηκε και για τη Eurovision, λέγοντας πως της αρέσει το concept και ότι θα συμμετείχε στον διαγωνισμό.

«Κοίταξε, έχουν γίνει κάποιες προτάσεις στα μουσικά πλέον δρώμενα, αλλά νομίζω ότι θέλω λίγο τον χρόνο μου, λίγο να το επεξεργαστώ όλο αυτό. Προτάσεις για μαγαζιά. Δεν μπορώ να με φανταστώ τόσο σε πίστα. Ακόμη και αν γινόμουν τραγουδίστρια, θα ήμουν πιο πολύ σε pop ρεπερτόριο», είπε στην αρχή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη Eurovision, απάντησε: «Αυτό με τη Eurovision για κάποιον λόγο μου το λένε συνέχεια. Μου αρέσει πάρα πολύ, ναι. Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτό σαν concept. Μου αρέσουν τα δύσκολα, μου αρέσει να μπαίνω κατευθείαν στα βαθιά».

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ