Σε δημοπρασία βγαίνουν το Σάββατο τα κοσμήματα της Ζωής Λάσκαρη και ο Γιώργος Τσαγκαράκης που τα έχει στη κατοχή του είπε τα εξής στο Πρωινό
“Τα κοσμήματα είναι εννέα, το λέω πρώτη φορά επίσημα. Και η αξία τους, στις βιτρίνες, σε λιανική πώληση, θα υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ. Και φυσικά έχουμε και την υπεραξία της Ζωής Λάσκαρη. Η μαγεία με τις δημοπρασίες είναι πως το αποτέλεσμα είναι άγνωστο.
Πιστεύω πως θα υπάρξει έντονη συμμετοχή και καλό αποτέλεσμα. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο, βλέπουμε κοσμήματα διασημοτήτων να δημοπρατούνται. Ενδεχομένως να δημοπρατήσω στο μέλλον και άλλα αντικείμενα της Ζωής Λάσκαρη, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κοσμήματα, ή ρούχα, ή ένα πορτραίτο που ξέρω ότι υπάρχει από γνωστό ζωγράφο” τόνισε ο Γιώργος Τσαγκαράκης.







