Ζωή Κρονάκη για Μάριον Μιχελιδάκη : ” Θεωρούμε ότι έκανε μια καλή προσπάθεια ή όχι ” ?

Η Ζωή Κρονάκη μετακόμισε τη φετινή σεζόν από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπου παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Δύο στις 10» μαζί με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast @Star» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα σχόλια για την επιλογή της ΕΡΤ να τοποθετήσει δυο ηθοποιούς στη θέση των παρουσιαστών των εκπομπών «Μαμά-δες» και «Μπαμπά-δες».

«Ο Παπανώτας δεν είπε κάτι που δε περνά από το μυαλό όλων. Όμως, ο Τάσος Ιορδανίδης, όπως και η Τζένη Θεωνά, που το υπηρετεί εξαιρετικά, απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο άνθρωπος είπε ότι είναι ένα εύλογο σχόλιο και ότι αυτός θα το κάνει από καρδιάς.

Είχα αποφασίσει ήδη ότι δε θα είμαι στις “Μαμά-δες” και εννοείται ότι συζήτησα με τους ανθρώπους της ΕΡΤ, μίλησα με τη Τζένη, κάναμε και μαζί κάποια πρώτα γυρίσματα.

Δε ξέρω αν θα έφευγα από την ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ νιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν χωρίς να αγχωνόμαστε για τα νούμερα» είπε η Ζωή Κρονάκη, που αποκάλυψε επίσης πως επηρεάζεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Μάριον Μιχελιδάκη, που πέρσι είδαμε τηλεοπτικά στο Open, η Ζωή Κρονάκη σχολίασε: «Θεωρούμε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε μια καλή προσπάθεια ή όχι; Ή το αποδεικνύουν τελικά τα νούμερα τηλεθέασης ή το αποδεικνύει το γεγονός πως δεν είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση; Θέλω να πω ότι, υπάρχουν εκπομπές που είναι πολύ ωραίες αλλά να αποτυγχάνουν στη συγκεκριμένη ζώνη απέναντι από τον ανταγωνισμό».

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ