Zήνα Κουτσελίνη : ” Όταν η κόρη μου μπήκε στο διαδίκτυο και διάβασε για τη δολοφονία Καραιβάζ …” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο πλατό του the 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία και αναφέρθηκε στα όσα ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ για μένα είναι το αποκορύφωμα. Είναι μια δολοφονία στην ελευθεροτυπία, σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την είδηση. Ο Καραιβάζ ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν. Εκείνο το πρωί ίσως ήταν το πρωί που γελάσαμε πιο πολύ από κάθε φορά στο καμαρίνι. Στην είδηση της δολοφονίας σοκάρομαι. Δεν θυμάμαι τίποτα. Είχα πέσει κάτι. Δε φοβόταν τίποτα» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αντίδραση της κόρης της στη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ

Σχετικά με το πώς αντέδρασε η κόρης της όταν διάβασε την είδηση στο διαδίκτυο, η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογήθηκε: «Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και διάβασε για τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;”. Και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, με είδε και δεν με ρώτησε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα τελικά».

Γιώργος Καραϊβάζ – Δολοφονία

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι της Παρασκευής (09/04/21) ο Γιώργος Καραϊβάζ αποχαιρέτησε συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Λίγα λεπτά μετά, ο δημοσιογράφος έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από τις σφαίρες των αδίστακτων δραστών. Η υπόθεση της δολοφονίας του συνεχίζει να μένει ανεξιχνίαστη.


Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ