Ζενεβιέβ Μαζαρί : ” Έχει τύχει να με φλερτάρει παίκτης στο First Dates – Το κατάλαβα όταν έβλεπα το επεισόδιο με τον άντρα μου ”

Στο Χαμογέλα και Πάλι μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και αναφέρθηκε στη πορεία του First Dates και στο GNTM . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Τα συναισθήματα για το First Dates είναι μόνο χαράς, περνάμε τέλεια. Ξέρω ότι θα είμαστε σύντομα στους δέκτες σας, θα έχουμε και ένα καινούριο μέλος. Έχει τύχει να με φλερτάρει παίκτης, αλλά δεν το είχα κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Το κατάλαβα όταν έβλεπα το επεισόδιο με τον άντρα μου. Έχουμε ήδη τέσσερις συγκατοικήσεις από το First Dates” δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια ανέφερε:

“Βγήκα πολλά ραντεβού μέχρι να βρω τον άνθρωπό μου. Δεν βρίσκεις εύκολα το άλλο σου μισό. Και προξενιά μου έχουν κάνει. Στην ηλικία μου -και είμαι νεότατη- δεν είχαμε dating apps”

Όσον αφορά το GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί υπογράμμισε πως “Χαίρομαι που επιστρέφει το GNTM, έμαθα από την τηλεόραση ότι γίνονται και δοκιμαστικά. Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφει, μου λείπει από την τηλεόραση Με την Ηλιάνα μιλάμε συχνά, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για το GNTM. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν υπάρχει τίποτα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ