Xρύσα – Survivor : ” Χώρισα από τον σύντροφό μου , είμαι μικρή θέλω να βρω τον έρωτα ” – Η απάντηση για τη σχέση της με τον Φάνη !!!

Χθες στο Faystime βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα η οποία και αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor . Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε στο χωρισμό από το σύντροφο της αλλά και στον Φάνη . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Δεν είμαστε μαζί. Γενικά αυτή η απόσταση με έκανε να καταλάβω πολλά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Χωρίσαμε, δεν είμαστε μαζί πια. Παρόλα αυτά έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Κάναμε και Πάσχα μαζί. Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι είμαι μικρή, θέλω να βρω τον έρωτα.. νιώθω ότι μου έφυγε. Παρόλα αυτά τον υπεραγαπώ. Νομίζω δεν υπάρχει άλλο παιδί σαν αυτό.

Ήμασταν όντως πολύ κοντά με τον Φάνη, αλλά ήταν γενικά κοντά με όλα τα κορίτσια. Δεν υπάρει κάτι με τον Φάνη. Και να υπήρχε όμως δεν το θεωρώ κατακριτέο. To πλάνο που έπαιξε με τον Φάνη είναι όντως παρεξηγήσιμο. Δεν χάιδευα τον Φάνη, πετάγαμε ο ένας στον άλλο φύκια και του έβγαζα τα φύκια. Ακόμα και να ήθελα να τον χαϊδέψω δεν θα το έκανα με αυτό τον τρόπο.

Ήμασταν κοντά με τον Φάνη, δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει τουλάχιστον κάτι εγώ και ο Φάνης. Να βγει… Θα δούμε, θα φανεί” τόνισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ